Tjenester

TAK

Eidsvoll Taktekking AS utfører tak- og membrantekninger med asfalt-belegg og/eller PVC-belegg. Dessuten legger vi taktekninger av shingel, takstein, stålpanner, ståplater, skifer m.m.

Vår hovedmålsetting er å gi deg et problemfritt og tett tak med lang levetid. Vi ønsker å være en seriøs og pålitelig samarbeidspartner, som I prosessen etterstreber høy kvalitet til riktig tid og pris. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har vi lykkes I etablere oss som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate.

Vi påtar oss også snørydding av tak for private, næringsdrivende og offentlig sektor.

VÅTROM

Eidsvoll Taktekking AS er godkjent for legging av membran i våtrom i henhold til Våtromsnormen. Streng kvalitetssikring underveis og oppfølging i etterkant sikrer deg et optimalt resultat. Vi ser på det som vårt hovedansvar at jobben som er gjort alltid er i tråd med avtalen som er inngått på forhånd.

Eidsvoll Taktekking AS har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje i kontinuerlig utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og teknologi, er realiteter vi tar på alvor.